Αποστολή και Παράδοση

Κόστος αποστολής:

Τα έξοδα αποστολής είναι 3€ έως 2 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό 1€ για όλη την Ελλάδα.

Εάν επιλέξετε Πληρωμή με Αντικαταβολή τα έξοδα αποστολής  θα επιβαρυνθούν με το κόστος υπηρεσίας αντικαταβολής που είναι 2

Όταν η παραγγελία σας είναι πάνω από 50€  η αποστολή είναι δωρεάν, χωρίς καμιά απολύτως επιβάρυνση.

Τα έξοδα αποστολής για Κύπρο είναι αναλόγως το βάρος και τον όγκο του δέματος.

Τρόπος- Τόπος αποστολής & παράδοσης:

Η αποστολή και παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας γίνεται στον υποδεικνυόμενο από τον αγοραστή τόπο καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών από τη συνεργαζόμενη εταιρία courier, ενώ σε περιοχές, όπου δεν είναι εφικτή η παροχή των υπηρεσιών της εταιρείας courier, θα χρησιμοποιούνται οι υπηρεσίας των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Όταν το βάρος ή όγκος των προϊόντων της παραγγελίας το επιβάλλει θα χρησιμοποιούνται υπηρεσίες μεταφορικής εταιρίας. Παραλαβή από το χώρο κεντρικής διάθεσης της επιχείρησης καθώς και αποστολή σε κεντρική θυρίδα δεν είναι εφικτή. . Όσες παραγγελίες τοποθετούνται το Σαββατοκύριακο θα επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη, δηλαδή την Δευτέρα Σε περίπτωση μη αυτοπρόσωπης εμφάνισης του αγοραστή η παράδοση των προϊόντων θα γίνεται νόμιμα και θα θεωρείται τελεσθείσα, σε οποιονδήποτε τρίτο, ευρισκόμενο στον τόπο της αποστολής, ο οποίος κατά δήλωσή του είναι εξουσιοδοτημένος προς τούτο, εκτός και αν ο αγοραστής ρητά εξέφρασε την βούλησή του για αυτοπρόσωπη παραλαβή της παραγγελίας. Επισημαίνεται δε ότι δεν είναι δυνατή η παράδοση σ ανήλικο.

Αποστολή παραγγελίας:

Η αποστολή της παραγγελίας θα ακολουθεί την πιστοποιημένη καταβολή του τιμήματος σε περίπτωση πληρωμής on-line ή με τραπεζική κατάθεση και το προϊόν θα παραδίδεται προς αποστολή την επομένη εργάσιμη της πληρωμής. Σε περίπτωση δε αντικαταβολής το προϊόν θα παραδίδεται προς αποστολή την επομένη εργάσιμη της παραγγελίας.

Η αποστολή θα εκτελείται από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών. Η επιχείρηση θα προωθεί τα προσωπικά στοιχεία του πελάτη, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής και τηλέφωνο στην εταιρεία ταχυμεταφορών, ώστε να είναι εφικτή η παράδοση της παραγγελίας του.

Σας ενημερώνουμε ότι η διαθεσιμότητα των προϊόντων αλλάζει διαρκώς και καθημερινά και γι’ αυτό καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να ενημερώνουμε το σύστημα μας όσο το δυνατόν γρηγορότερα ώστε να σας παρέχουμε τη σωστή πληροφόρηση και την καλύτερη εξυπηρέτηση. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει  περίπτωση σε κάποιο προϊόν να μην ισχύει αυτό που αναγράφεται. Σε κάθε περίπτωση όμως με το που λάβουμε την παραγγελία σας, γίνεται άμεσα ο απαραίτητος έλεγχος και σας ενημερώνουμε άμεσα τηλεφωνικά για την εξέλιξη της παραγγελίας σας και τον αναμενόμενο χρόνο παράδοσης της.

Προθεσμία παράδοσης- Ευθύνη μεταφοράς:

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας είναι:

  • Αττική, Θεσσαλονίκη και λοιπές περιοχές εντός πόλεων στην ηπειρωτική Ελλάδα: 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες.
  • Λοιπές απομακρυσμένες περιοχές εκτός πόλεων (όπως π.χ. κωμοπόλεις και χωριά) στην ηπειρωτική Ελλάδα: 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες.
  • Νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας: 1-5 εργάσιμες ημέρες.

Η προθεσμία παράδοσης των προϊόντων στον υποδειχθέντα από τον πελάτη τόπο από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών εξαρτάται από την απόσταση μεταξύ του τόπου αποστολή και του τόπου παράδοσης ανάλογα με την γεωγραφική περιοχή του παραλήπτη.

Ευθύνη για την ασφαλή μεταφορά καθώς και για τυχόν καθυστέρηση κατά την παράδοση των προϊόντων φέρει αποκλειστικά η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών.

Σε περιόδους εκπτώσεων, εορτών και σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις. Το marteo.gr δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις ενώ ζητά την κατανόηση των πελατών του. Το marteo.gr θα ενημερώνει με e-mail για τυχόν καθυστερήσεις στην παραγγελία του χρήστη.

Το marteo.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που δεν προκύπτουν από δική του υπαιτιότητα ή οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας. Στην περίπτωση που ο χρήστης επιθυμεί να του παραδοθούν τα προϊόντα σε συντομότερο χρονικό διάστημα, (παράδοση ημέρα Σάββατο) θα χρεώνεται επιπλέον.

Καλάθι αγορών
Have no product in the cart!
0